El darrer dijous dia 16, es va celebrar a la plaça de bous d'Alacant el concert de presentació de la UA (universitat d'Alacant). Els assistents van poder gaudir de les actuacions del grup xixonenc Mugroman, el qual va ser convidat després de haver guanyar el concurs de bandes del País Valencià que havia convocat l'UA. La presencia d'aquest grup alacantí, va donar el toc fester i desenfrenat propi del ritme SKA interpretat amb dolçaines. Una vegada més, l'actuació del vocalista del grup, a la vegada que company de titulació, Javi Ivanyez, va ser molt destacada.

Un dels altres grups assistents va ser Aspencat. El conjunt xaloner va satisfer a tots aquells que estaven a la plaça de bous amb les cançons del seu últim disc "la festa està servida", al més pur estil reggae. Algunes de les cançons més aclamades foren " Carpe diem" "A passes de gegant" o "Consumisme descontrolat".

Per últim, i no menys important, sobre les 23:00 va fer acte de presencia el principal focus d'atenció de la nit, l'actuació de Celtas Cortos. El grup val·lisoletà es troba en plena promoció del seu nou disc "40 de Abril", va aprofitar el concert per donar a conèixer als seus seguidors de sempre les seves noves cançons. Malgrat açó gran part del públic va demanar alguns temes de tota la vida com "20 de Abril" "Cuéntame un cuento" o "El inmigrante".